One day
retreat

Meditatie – Yoga – coaching

One Day Retreat – eendaagse retraite

Donderdag 25 november 2021 – de Hoorneboeg in Hilversum

Vol – Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze dag. Stuur even een mailtje als je op de wachtlijst wilt komen of een volgende retreat wil meedoen!

Heb jij een druk bestaan en zou je eigenlijk eens stil willen staan? Dat kan in deze eendaagse retraite! Deze dag is voor jou en gaat alleen over jou. We gaan stilstaan om verder te komen. Vertragen, zodat je verder kunt. Je zult door middel van stilte, meditatie, yoga en coaching meer helderheid en inspiratie voelen om je pad te vervolgen.

Deze retraite is een mooi moment om je terug te trekken en stil te staan bij afgelopen jaar. Het is 25 november, herfst, de dagen worden korter. Een mooi moment om te evalueren. En te kijken hoe verder. Welke zaadjes wil je planten, welke wensen en verlangens heb je uit te spreken? Afscheid nemen van het oude en ruimte laten ontstaan voor het nieuwe. Dat is waar deze retreat over gaat.

Wil je ook een dag voor jezelf op deze prachtige plek? En wil je onderzoeken wat je wilt of een zingevingsvraagstuk doorvoelen? Kom dan ook naar deze heerlijke dag die we gaan afwisselen in stilte, beweging en reflectie.

Eva en Krista

retraite van een dag zwolle hilversum krista van der horst en eva noorda
stilte dag
retraite van een dag
stilte dag
one day retreat
retraite zwolle

Stilstaan is vooruitgang

Wij hebben een prachtige dag in petto, waarbij we naar binnen keren om in verbinding te komen met je verlangens en je dromen, met dat wat je werkelijk wil. Een afwisselend programma, geleid door 2 ervaren professionals. Na deze dag heb jij inspiratie om jouw weg te vervolgen.

De antwoorden zitten al in jou. We gaan er vandaag contact mee maken. Met dat wat zich wil ontvouwen en wat gezien mag worden. Zodat je verder kunt vanuit authenticiteit.

Praktisch

  • Donderdag 25 november 2021 van 9:30-17:00 uur
  • Kosten 150 euro
    Voor ondernemers / bedrijfsleven excl. btw. Voor particulieren incl. btw.
  • De prijs is inclusief goede koffie/thee/gezonde snacks en een heerlijke biologische lunch
  • Heb je allergieën, laat je het dan direct even weten? Dan wordt er rekening mee gehouden met de lunch
  • Schrijf je in door ons een berichtje te sturen via het contactformulier!

Eva & Krista

Deze bijzondere dag op de Hoorneboegse hei verzorg ik samen met Eva Noorda. Eva is meditatietrainer en yogadocente, naast haar werk als chirurg-oncoloog. Wij delen de passie voor meditatie, yoga, gezondheid en de mind.
Wil je meer weten over mij, kijk dan hier.
En kijk hier voor de website van Eva!

yoga meditatie en coaching one day retareat
one day retreat

De Hoorneboeg, buitenplaats voor inspiratie

Op De Hoorneboeg voelt de gewone wereld mijlenver weg…
Deze One Day Retreat vindt plaats op de prachtige Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum.

Op deze bijzondere plek midden in de prachtige natuur van de Hoorneboegse Hei, staat een aantal gebouwen waar workshops plaatsvinden en een biologisch restaurant met eigen moestuin.

Op deze plaats is zelfs een plek waar zogenaamde leylijnen kruisen en daardoor een sterke energie waar te nemen is.
Naast het dagprogramma is er ruimte om van deze bijzondere plek en natuur te genieten.

Samen met jou maakt de Hoorneboeg de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur.

In de vroegere schapenstal zijn de grote staldeuren verwisseld door ramen waar het licht door binnenstroomt en je een prachtig zicht hebt op de tuin en de heide. Bij mooi weer kunnen we de deuren helemaal open zetten en loop je direct de tuin in.

retraite voor een dag
Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap Lao Tse wandelcoaching zwolle

Kom je ook?

Wees welkom op deze bijzondere dag met stilte, meditatie, yoga en reflectie. Schrijf je in door ons een berichtje te sturen via het contactformulier!