Tarieven.

Kies voor een persoonlijk ontwikkeltraject of boek een aantal gesprekken over een een specifiek vraagstuk waarin jij wilt groeien. Ik ben specialist in transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Ik ben ervan overtuigd dat mooie mensen, die zichzelf kennen, de kracht zijn van elke organisatie. Ik verbind hoofd, hart en lijf. Weten wie je bent – je kwaliteiten, je waarden en je drive. Naar next level. Meer in evenwicht. Doen wat je graag doet. Dat maakt authentiek. Goud waard.

Persoonlijk Ontwikkeltraject: authentiek leiderschap.

Dit persoonlijk ontwikkeltraject heb ik ontwikkeld vanuit mijn wens om diepgaande transformatie te begeleiden bij mensen die authentiek in het leven willen staan. Authentiek is echt. Van binnen naar buiten. Met aandacht voor bewust leven, natuur en de wereld. Dat is goud waard. Ik biedt dit traject aan voor professionals, die op een authentieke wijze hun plek willen innemen.
Vaak ingezet via opleidingsbudget. 8 à 10 sessies. Offerte op maat.

Particulieren: € 95,- per sessie van één uur incl. btw.

 

In overleg maak ik een offerte op maat met jouw wensen.
Minimaal 5 gesprekken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Los gesprek: € 125,- per sessie van een uur incl. btw. Kies dit als je een dilemma hebt, een ethische kwestie of een opstelling wilt doen met een specifieke vraag.

Bedrijfsleven: € 125,- per sessie van één uur excl. btw.

Coachpakket op maat. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kan ik een plan van aanpak en offerte op maat maken die past bij de coachvraag.
Voel je niet bezwaard om een coachtraject bij je werkgever aan te vragen als je met vragen rondloopt die niet precies te relateren zijn aan het werk wat je doet. Immers, je bent op je werk dezelfde persoon als thuis; je hebt alleen een andere rol. Voor een werkgever is het van belang om mentaal én fysiek gezonde medewerkers te hebben die goed in hun vel zitten en op de juiste plek functioneren.
Voor wandelcoaching en speciale trajecten, hanteer ik aangepaste tarieven.
Kom even kennismaken.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag.
Wie betaalt?
De meeste werkgevers hebben jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Maak er vooral gebruik van!
Verhinderd?
Ben je verhinderd voor onze afspraak? Je kunt tot maximaal 2 werkdagen voor onze afspraak, de afspraak kosteloos verzetten. Daarna behoud ik mij het recht voor om het gesprek volledig door te berekenen. Is er sprake van verkoudheidsklachten, dan kunnen we de sessie via Zoom doen.

De natuur in, in mijn praktijk of online.

Ik coach live, in mijn praktijk of buiten. Elkaar spreken via Zoom is ook mogelijk. Wat jij wil!

De kleine lettertjes.

Voor een heldere samenwerking.

Privacy Statement (pdf). Je gegevens zijn veilig bij mij.

Algemene Voorwaarden (pdf). De kleine lettertjes.

Als coach werk ik volgens de Internationale Ethische Code voor beroepscoaches (pdf).

Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75118076.

Contact.

Krista van der Horst – Praktijk voor Coaching Zwolle

info@kristavanderhorst.nl

Wipstrikpark 12

8025CA Zwolle

038-3020038