One Year trail

één jaar- één traject

One year trail. Open up to your true nature

We gaan in dit traject next level. 8 hele dagen in de natuur! Een traject over authentiek leiderschap, roeping en betekenisgeving.

Ik breng je in contact met jouw wensen en verlangens. Een verdiepingsslag voor ondernemers en professionals die een grote investering in zichzelf willen doen. Het resultaat is de impact ervaren die al in je zit. Je transformeert naar wie je werkelijk bent, krachtig en authentiek. Je maakt andere keuzes en je staat stevig in het leven.

Het programma is op maat. We gaan met jouw coachvraag op pad en door middel van theorie, ervaringsgerichte oefeningen, systemische (familie-)opstellingen en wat zich aandient, gaan wij aan de slag. De dagen zijn zo opgebouwd, dat we een reis maken in jouw wereld, jouw systeem, jouw wijsheid. Maar ook jouw geschiedenis. We hebben het over verbinding, hechting, rouw. We hebben het over stevig staan. Jouw plek, jouw rol, jouw patronen en jouw kracht.
We gaan van van binnen naar buiten. Waar sta je voor? Wat heb je in de wereld te brengen? En wat kan jij nu aanpakken in jouw leven, team of organisatie?

Een jaar op pad leidt tot

  • Authenticiteit. Je komt dichter bij wie je bent. Hoe authentieker je leeft, hoe beter je in staat bent naar je eigen waarden te leven. Naar wat je nodig hebt en dat uit te spreken. Dit is de basis voor een diepgaander en oprechter leven met meer verbindende relaties.
  • Een professionele boost. Meer impact, autoriteit en transparantie.
  • Blik naar binnen. Je komt meer in contact met wat jou uniek maakt en jouw intenties en verlangens. Meer voelen én ernaar leven.

Locatie

Elke dag een andere locatie. Lemelerberg, Veluwe, Drenthe, Vechtstreek.

Specificaties

  • 8 dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur.
  • Inclusief kennismakingsgesprek, lunch, voorbereidingsopdrachten en reiskosten.
  • Investering € 6200,-
  • Een half jaar op pad is natuurlijk ook mogelijk. Dan bestaat het traject uit 4 dagen.

Btw: voor bedrijven, ondernemers en instellingen zijn de genoemde tarieven exclusief btw. Voor particulieren inclusief btw.

Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

Open up to your true nature

Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900-1600- wandelcoaching-natuurcoaching engelse werk

Kernwoorden

Authentiek leiderschap, persoonlijke effectiviteit, natuur, innerlijke kracht, aandacht in het hier en nu, waardegericht leven.
Ik kijk met systemische bril en met de laatste inzichten in de psychologie. Ik ben specialist in het begeleiden van diepgaande transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Fresenius Medical Care, Topicus IT, Carinova, OOZ, Provincie Overijssel, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank. En gevestigde ondernemers die next level willen.

Mijn klanten komen uit Zwolle en verre omstreken.

Spreekt dit je aan?

Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen.

Lemelerberg-wandelcoaching-natuur-dag-op-pad-cr