Referenties.

“De coaching van Krista voelde voor mij als een kadootje aan mezelf. Ik kwam met een hulpvraag en ze heeft me de juiste richting ingestuurd. Ik heb Krista ervaren als een hele prettige, betrouwbare coach waar ik me meteen welkom heb gevoeld. Dankzij haar ben ik me een stuk bewuster van mijn eigen patronen en ik weet en voel dat de deur naar haar altijd openstaat.”
Nicolien, ABN AMRO
“Uit de knoop gehaald, op het juiste pad gezet, keihard gelachen, door de regen over sloten gesprongen… Door de enthousiaste begeleiding van Krista ben ik een ander pad ingeslagen, ze gaf me praktische tips, verhelderende oefeningen en we hadden bezielende gesprekken. Ze verstaat de kunst om je te begeleiden, ze neemt het niet van je over maar laat jou je weg in jezelf vinden. Ik gun iedereen een stukje Krista op zijn of haar levenspad!”
Esther, Hogeschooldocent / Orthopedagoog
“Welkom! Dat is wat ik voelde bij het eerste contact dat ik met Krista had. Krista heeft mij gecoacht met betrekking tot diverse vragen die ik had. Ik was onder de indruk van Krista haar open en empathische houding, ze stelde mij de vragen op een manier waardoor ik zelf aan het werk kon gaan met mijn coachvragen. Ik ben enorm blij met de inzet van Krista, ze heeft mij daarmee een vliegende start gegeven voor een nieuw begin.”
Carlijn, Sociotherapeut
“Ik ervaar de coaching van Krista als zeer waardevol. Ik heb dankzij Krista heel veel geleerd over mezelf en over mijn patronen. Wat ik erg prettig vond is dat Krista mij zelf heeft laten denken en voelen en mij zelf achter ‘dingen’ heeft laten komen. Op die manier is het iets van mijzelf. Ik heb gemerkt dat een coachingstraject heel hard werken is. Om ergens te komen moest ik eerst door een dal om er vervolgens weer uit te komen en patronen te kunnen veranderen. Bovendien straalt de manier van reageren en haar enthousiasme om onderwerpen aan te vliegen er vanaf. Dit maakte mij ook enthousiast om aan de slag te gaan met mijn (voor mijzelf) lastige coachingsvraag.
Ik vond het knap hoe Krista kon aansluiten bij mijn behoeften en coachvraag, een zingevingsvraag, een dilemma. En omdat sommige onderwerpen waren voor mij zwaar waren, was het erg knap hoe Krista dat op het juiste moment aanvoelde en erop anticipeerde. Kortom, een top-coach.”
Yvonne, Manueel Therapeut
“Krista is een echte maatwerkcoach, geen trucjes die elke keer opnieuw worden herhaald. Krista kijkt naar wat jij als uniek mens nodig hebt, en begeleidt je daar doorheen. Ze staat niet achter je en ook niet voor je, maar juist naast je. Ze steunt je waar nodig en houdt een spiegel voor op het juiste moment. Je leert ongelooflijk veel met en door Krista en dat is een ervaring die ik iedereen gun.”
Anne, Adviseur Werkgeluk

Contact.

Krista van der Horst – Praktijk voor Coaching Zwolle

info@kristavanderhorst.nl

Wipstrikpark 12

8025CA Zwolle

038-3020038