Referenties

Wat ze van me zeggen;-)

“Het coachvak staat Krista op het lijf geschreven. Krista is nuchter, heeft humor en weet te prikkelen door de juiste vragen te stellen, oefeningen te doen en theorie (boeken, artikelen, video’s) te delen.
Met werking van de natuur maakt ze het mogelijk hoofd, hart en lijf te verbinden en kwam ik enerzijds tot mooie inzichten en anderzijds ontstond er een zekere rust en heelheid. De coachgesprekken hebben de blik naar binnen geopend en in mij een transformatie aangewakkerd die ik een ieder toewens.”

Elze

Director Compliance Healthcare

Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

“De wandelcoachafspraken brachten ruimte en rust in mijn overbelaste brein. Coaching bij Krista was zoals coaching volgens mij mag zijn… Om er wat woorden aan te geven: respectvol, sprankelend, toegewijd, belangstellend, luisterend, verkennend, creatief, positief, helpend.

We delen volgens mij de passie voor natuur, taal, positiviteit, humor (relativering, enige zelfspot op zijn tijd… 😊) en dat maakte dat ik mij direct veilig en vertrouwd voelde.

Voor mij persoonlijk waren de gedichten een cadeautje die aansloten bij wat er op dat moment was en gezien mocht worden. En ook de boekentip van Edith Eva Eger, de Keuze… prachtig, helpend en bijdragend.

Kortom, een coach die ik van harte aanbeveel!”

Anke

Arts bedrijfsgeneeskunde

“Er zijn weinig mensen die mij écht verder kunnen helpen met de verdieping en die mij uit mijn eigen denk- en leefwijze kunnen trekken. En dat heeft Krista bereikt! Ze heeft zich verdiept in mijn achtergrond, de triggers, beperkingen die ik mezelf opleg en wat ik nodig heb om anders te handelen. Krista sloot keer op keer precies aan op wat ik nodig had (heel flexibel!) en was er op het juiste moment in mijn leven.

Krista, ik ben je daar ongelooflijk dankbaar voor! Er zijn geen bossen bloemen genoeg om je te bedanken;-)

Een paar woorden: sluit naadloos aan – omslag bereikt – met een lach en een traan – wandelingen waren top! Relaxt en prettig!”

Jasmijn

Vestigingsmanager kinderopvang

“Ik ben heel erg tevreden over de coaching van Krista, ik zou een cijfer geven tussen de 8 en 9.

Ik heb heel veel mooie inzichten gekregen en ook het inzicht dat het belangrijk is om soms écht even stil te staan bij jezelf en dingen af te pellen. Wat me opviel is dat Krista heel veel erkenning geeft voor wie ik ben en waar ik ben. Krista luistert heel intens en aandachtig en stelde suggesties en oefeningen voor om uit de mentale laag te komen.
Krista heeft een hele prettige energie om zich heen en is in staat om vanuit systemisch perspectief te kijken. De wandelcoaching draagt tenslotte bij aan het proces van heling😊.”

Marijke

Manager huisartsenpraktijk en organisatieadviseur

“Uit de knoop gehaald, op het juiste pad gezet, keihard gelachen, door de regen over sloten gesprongen… Door de enthousiaste begeleiding van Krista ben ik een ander pad ingeslagen. Ze gaf me praktische tips, verhelderende oefeningen en we hadden bezielende gesprekken. Ze verstaat de kunst om je te begeleiden, ze neemt het niet van je over maar laat jou je weg in jezelf vinden. Ik gun iedereen een stukje Krista op zijn of haar levenspad!”

Esther

Hogeschooldocent / Orthopedagoog

“Krista luistert goed, ik voelde me voor 100% begrepen en ik vind Krista een professionele coach met indrukwekkend CV.

Krista laat veel verwondering zien, is oprecht geïnteresseerd en breed onderlegd. Ik heb zo veel inzichten opgedaan; er zijn kwartjes gevallen en patronen doorbroken. Ik heb mijn coachdoelen behaald en veel meer dan dat. De inzichten leveren nog dagelijks nieuwe ervaringen op.

Krista, ik heb bewondering voor je!”

Gerdi

Operationeel leidinggevende Isala Klinieken

“Het overlijden van een dierbare, een nieuwe drukke baan en twee kleine kinderen, was voor mij aanleiding om bij Krista aan te kloppen. Ik zocht rouwverwerking en reflectie.

Vanaf het eerste moment heb ik mij gehoord en vertrouwd bij Krista gevoeld. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik bij haar aan het goede adres was om de rust en en vooral inzichten te krijgen om weer verder te kunnen. Niet dat Krista die voor mij gevonden heeft, maar de wijze waarop ze mij aan het werk heeft gezet, heeft me geholpen om mijzelf terug te vinden.

Dit bekrachtigt dat Krista echt een professional is in haar vak. Kijkend naar de mens als individu en daarop maatwerk bieden. De combinatie van deskundigheid, prikkelende manier van werken, gevoel van humor en positiviteit, heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn kracht ben komen te staan.

Krista, je hebt mijn hoofd weer met mijn hart weten te verbinden, daar ben ik je bijzonder dankbaar voor!”

Judie

Ziekenhuisapotheker

“Ik neem een rugzak vol inspiratie mee, positieve gedachten, inzichten in mezelf en waar ik blij van word. Waar ik voor sta en daarmee ook voor wil gaan. Vertrouwen en gevoel van kracht om zelf verder te kunnen. De coaching bij Krista heeft gemaakt dat ik in actie ben gekomen. Mijn persoonlijke ontwikkeling is aangezet en er is geen weg meer terug!

Fantastisch vond ik het buiten zijn, fijn en open contact, diversiteit aan inzichtgevende oefeningen – passend bij de zoektocht. Motiverend, uit je comfortzone halen op een rustige manier die vertrouwen uitstraalt dat alles goed is.
Nu alleen weer verder. Met een nieuwe baan en zin in de toekomst!”

Anke

GZ-psycholoog

“Krista is een ontzettend fijn, inspirerend medemens.
Samen met haar heb ik de confrontatie aan durven gaan met de zaken die mij uit balans brachten.
Krista weet haar kennis en ervaring op maat toe te voegen aan het coachingstraject, waardoor ik me gehoord en begrepen heb gevoeld. Ik heb gebeurtenissen kunnen verwerken, voel weer helder en heb weer contact met mijn lijf.
Het was ontzettend waardevol!”

Angela

Teamleider GGZ

“Vandaag de laatste sessie van de coaching van Krista. Zoals de foto weergeeft, zie ik de toekomst stralend tegemoet! Mijn eigen kracht weer volledig gevonden. Op naar mooie verbindingen!

Krista kan goed luisteren en laat je heel bewust voelen waar je groei/knelpunten zitten. Via praktische oefeningen die soms wat gek aanvoelen, laat ze je kennis maken de ontwikkelpunten in jezelf. De buitenlocaties helpen erg om ook tussen de coachingsmomenten terug te denken aan hetgeen besproken is en zo de handvatten ook echt toe te passen.”

Annoek

Consultant Topicus zorg

“Tijdens de coaching met Krista ben ik er achter gekomen wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik gelukkig van wordt. Ik heb elke keer een zetje gekregen waardoor ik aan het denken ben gezet en steeds weer achter nieuwe dingen ben gekomen.
Ik heb mezelf beter leren kennen en ben gaan inzien dat ik blij mag zijn met wie ik ben. Waar ik eerst leefde naar wat ik dacht dat anderen van mij verwachten, ben ik nu mijn eigen pad ingeslagen.

Ik had het gevoel dat ik zelf volledig de regie had over mijn eigen leerproces en dat is precies wat een goede coach doet!”

Tijn

Psychomotorisch therapeut

“Ik vond onze gesprekken verrassend, rustgevend en in de onrustige maanden een moment waar ik met plezier en nieuwsgierigheid naar uit heb uitgekeken. Ik voelde me gehoord en gezien bij je. Genoten heb ik van je vragen en bespiegelingen, van het huiswerk en alle artikelen die je me hebt toegestuurd. Heel fijn!! ”

Suus

Coach

“Krista is een hele fijne, open, betrokken en kundige coach, die erg goed aansluit bij wat er is. Ze heeft mij geholpen mijn pad te bewandelen. Klinkt simpel, maar is het verre van. Ik heb het coachingstraject ervaren als een hele prettige en ruimtegevende spiegeling, die mij meer in mijn kracht heeft gezet.”

Inge

Medewerker gehandicaptenzorg

“Ik heb Krista ervaren als zuiver, puur en zonder oordeel. Ze legt makkelijk verbinding, luistert en spreekt vanuit kennis en ervaring.
Mij heeft ze aan het voelen gezet en me in contact gebracht met bronnen om meer zelfcompassie te kunnen voelen en te ervaren.
Daarnaast waardeer ik haar betrokkenheid en inzet! Na onze sessies nog een email met huiswerk, mooie suggesties voor boeken en kijk- en luistertips.”

Norbert

Controller

“Krista in een paar woorden?

Toegewijd, humor, to the point, bekwaam!”

Jolande

Onderwijzer

“Vanaf de eerste ontmoeting was het vertrouwen dat ik in Krista voelde groot. Haar open houding, positiviteit en humor stelden mij snel op mijn gemak. Zonder te oordelen heeft Krista aandachtig naar mijn verhaal geluisterd en mij met haar vragen en methodieken aan het denken gezet.

Tijdens het samen wandelen heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee een start gemaakt met het herkennen en erkennen van de patronen in mijn leven. Soms heb je iemand nodig die je op een andere manier laat kijken…..

Het was voor mij best een stap om coaching te zoeken maar nu ik het heb ervaren, heb ik er alleen maar spijt van dat ik het mezelf niet eerder heb gegund.

Krista, ik ga graag met je verder op pad en het is een fijne gedachte om te weten dat jij met mij meeloopt!”

Inge

Logistiek Manager

“Ik vind Krista een heel prettige coach die erg positief, toegewijd en helpend is. Krista luistert niet alleen, maar helpt ook met wedervragen, tips of oplossingen om iemand verder te helpen.
Daarnaast gebruikt Krista veel goede opdrachten die vaak heel mooie inzichten brachten. Uiteraard met een beetje humor en zelfspot om het luchtig te houden!
Het wandelen in de natuur op de mooie plekken die Krista heeft uitgekozen, zorgen ook voor rust, ontspanning en een prettige sfeer.

Moniek

Software tester - Topicus IT

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

“Krista is een echte maatwerkcoach, geen trucjes die elke keer opnieuw worden herhaald. Krista kijkt naar wat jij als uniek mens nodig hebt, en begeleidt je daar doorheen. Ze staat niet achter je en ook niet voor je, maar juist naast je. Ze steunt je waar nodig en houdt een spiegel voor op het juiste moment. Je leert ongelooflijk veel met en door Krista en dat is een ervaring die ik iedereen gun.”

Anne

Adviseur werkstress en werkgeluk

“Ik ervaar de coaching van Krista als zeer waardevol. Ik heb dankzij Krista heel veel geleerd over mezelf en over mijn patronen. Wat ik erg prettig vond is dat Krista mij zelf heeft laten denken en voelen en mij zelf achter ‘dingen’ heeft laten komen. Op die manier is het iets van mijzelf. Ik heb gemerkt dat een coachingstraject heel hard werken is. Om ergens te komen moest ik eerst door een dal om er vervolgens weer uit te komen en patronen te kunnen veranderen. Bovendien straalt de manier van reageren en haar enthousiasme om onderwerpen aan te vliegen er vanaf. Dit maakte mij ook enthousiast om aan de slag te gaan met mijn voor mijzelf lastige coachingsvraag.
Ik vond het knap hoe Krista kon aansluiten bij mijn behoeften en coachvraag, een zingevingsvraag, een dilemma. En omdat sommige onderwerpen voor mij zwaar waren, was het erg knap hoe Krista dat op het juiste moment aanvoelde en erop anticipeerde. Kortom, een topcoach.”

Yvette

Fysiotherapeut

“Soms is het goed als er even iemand met je meekijkt. En dat Krista met mij mee heeft gekeken, heeft geholpen! Door een goede klik zeer prettig, persoonlijk en positief gewerkt aan mijn doelen en deze behaald.
Krista biedt maatwerk door te kijken waar ‘haakjes’ zitten om zo de beste methode of techniek toe te passen.

Dit coachingstraject kon voor mij niet op een beter moment komen en is daarom zeer waardevol geweest.
Bedankt!”

Dennis

“Welkom! Dat is wat ik voelde bij het eerste contact dat ik met Krista had. Krista heeft mij gecoacht met betrekking tot diverse vragen die ik had. Ik was onder de indruk van Krista haar open en empathische houding, ze stelde mij de vragen op een manier waardoor ik zelf aan het werk kon gaan met mijn coachvragen. Ik ben enorm blij met de inzet van Krista, ze heeft mij daarmee een vliegende start gegeven voor een nieuw begin.”

Carlijn

Sociotherapeut

“De coaching van Krista voelde voor mij als een cadeautje aan mezelf. Ik kwam met een hulpvraag en ze heeft me de juiste richting ingestuurd. Ik heb Krista ervaren als een hele prettige, betrouwbare coach waar ik me meteen welkom heb gevoeld. Dankzij haar ben ik me een stuk bewuster van mijn eigen patronen en ik weet en voel dat de deur naar haar altijd openstaat.”

Nicolien

Procesmanager ABN/AMRO

Ik ben heel blij dat ik Krista als coach in Zwolle heb gevonden. Voor mij was zij de perfecte combinatie tussen naar binnen keren en dat reflecteren naar het dagelijkse leven en werk. Krista heeft mij fijn begeleid door een helicopterview te houden en de rust voor mij te helpen creëren, die ik zocht. De samenwerking voelde heel vertrouwd en ontspannen.

Iris

Creatief therapeut

Eckhart-Tolle

Kernwoorden

Humor, professioneel, lichtheid, scherpte, openheid, creativiteit, nieuwsgierig, opmerkzaamheid.

De natuur in, in mijn praktijk of online

Ik coach graag buiten. Je bent ook welkom in mijn praktijk in Zwolle. Elkaar spreken via Zoom is ook mogelijk.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag.

krista van der Horst coach zwolle -act coach - psycholoog - leiderschap authenticiteit

Ik coach o.a. voor

Ik coach voornamelijk ondernemers, professionals en managers die werkzaam zijn bij o.a. Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken Zwolle & Meppel, Fresenius Healthcare, Topicus IT en Zorg, Provincie Overijssel, Gemeente Kampen, Carinova, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank, Stichting Christelijke Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, Baalderborg groep, Salland Zorgverzekeraar.

Mijn coachees komen uit Zwolle en verre omstreken.

Aangesloten bij de NOBCO en StiR

– Gezondheidsvoorlichting – Health Education & Promotion