Referenties

Wat ze van me zeggen;-)

Referenties

Hieronder lees je hoe een aantal van mijn klanten mijn coaching heeft ervaren.

“Uit de knoop gehaald, op het juiste pad gezet, keihard gelachen, door de regen over sloten gesprongen… Door de enthousiaste begeleiding van Krista ben ik een ander pad ingeslagen, ze gaf me praktische tips, verhelderende oefeningen en we hadden bezielende gesprekken. Ze verstaat de kunst om je te begeleiden, ze neemt het niet van je over maar laat jou je weg in jezelf vinden. Ik gun iedereen een stukje Krista op zijn of haar levenspad!”

Esther

Hogeschooldocent / Orthopedagoog

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

“Ik heb Krista ervaren als zuiver, puur en zonder oordeel. Ze legt makkelijk verbinding, luistert en spreekt vanuit kennis en ervaring.
Mij heeft ze aan het voelen gezet en me in contact gebracht met bronnen om meer zelfcompassie te kunnen voelen en te ervaren.
Daarnaast waardeer ik haar betrokkenheid en inzet! Na onze sessies nog een email met huiswerk, mooie suggesties voor boeken en kijk- en luistertips.”

Norbert

Controller

“Het overlijden van een dierbare, op hetzelfde moment een nieuwe drukke baan aangaan en ook nog vrouw en moeder zijn van twee kleine kinderen, was voor mij aanleiding om bij Krista aan te kloppen.

Vanaf het eerste moment heb ik mij gehoord en vertrouwd bij Krista gevoeld. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik bij haar aan het goede adres was om de rust en en vooral inzichten te krijgen die ik nodig had om weer verder te kunnen. Niet dat Krista die voor mij gevonden heeft, maar juist de wijze waarop ze mij aan het werk heeft gezet, heeft me geholpen om mijzelf terug te vinden.

Dit bekrachtigt dat Krista echt een professional is in haar vak. Kijkend naar de mens als individu en daarop maatwerk bieden. De combinatie van deskundigheid, prikkelende manier van werken, gevoel van humor en positiviteit, heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn kracht ben komen te staan.

Krista, je hebt mijn hoofd weer met mijn hart weten te verbinden, daar ben ik je bijzonder dankbaar voor!”

Judie

Ziekenhuisapotheker

“Vanaf de eerste ontmoeting was het vertrouwen dat ik in Krista voelde groot. Haar open houding, positiviteit en humor stelden mij snel op mijn gemak. Zonder te oordelen heeft Krista aandachtig naar mijn verhaal geluisterd en mij met haar vragen en methodieken aan het denken gezet.

Tijdens het samen wandelen heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee een start gemaakt met het herkennen en erkennen van de patronen in mijn leven. Soms heb je iemand nodig die je op een andere manier laat kijken…..

Het was voor mij best een stap om coaching te zoeken maar nu ik het heb ervaren, heb ik er alleen maar spijt van dat ik het mezelf niet eerder heb gegund.

Krista, ik ga graag met je verder op pad en het is een fijne gedachte om te weten dat jij met mij meeloopt!”

Inge

Logistiek Manager

Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

 “Krista is een echte maatwerkcoach, geen trucjes die elke keer opnieuw worden herhaald. Krista kijkt naar wat jij als uniek mens nodig hebt, en begeleidt je daar doorheen. Ze staat niet achter je en ook niet voor je, maar juist naast je. Ze steunt je waar nodig en houdt een spiegel voor op het juiste moment. Je leert ongelooflijk veel met en door Krista en dat is een ervaring die ik iedereen gun.”

Anne

Adviseur werkstress en werkgeluk

“Ik ervaar de coaching van Krista als zeer waardevol. Ik heb dankzij Krista heel veel geleerd over mezelf en over mijn patronen. Wat ik erg prettig vond is dat Krista mij zelf heeft laten denken en voelen en mij zelf achter ‘dingen’ heeft laten komen. Op die manier is het iets van mijzelf. Ik heb gemerkt dat een coachingstraject heel hard werken is. Om ergens te komen moest ik eerst door een dal om er vervolgens weer uit te komen en patronen te kunnen veranderen. Bovendien straalt de manier van reageren en haar enthousiasme om onderwerpen aan te vliegen er vanaf. Dit maakte mij ook enthousiast om aan de slag te gaan met mijn voor mijzelf lastige coachingsvraag.
Ik vond het knap hoe Krista kon aansluiten bij mijn behoeften en coachvraag, een zingevingsvraag, een dilemma. En omdat sommige onderwerpen voor mij zwaar waren, was het erg knap hoe Krista dat op het juiste moment aanvoelde en erop anticipeerde. Kortom, een topcoach.”

Yvette

Fysiotherapeut

 “Welkom! Dat is wat ik voelde bij het eerste contact dat ik met Krista had. Krista heeft mij gecoacht met betrekking tot diverse vragen die ik had. Ik was onder de indruk van Krista haar open en empathische houding, ze stelde mij de vragen op een manier waardoor ik zelf aan het werk kon gaan met mijn coachvragen. Ik ben enorm blij met de inzet van Krista, ze heeft mij daarmee een vliegende start gegeven voor een nieuw begin.”

Carlijn

Sociotherapeut

“De coaching van Krista voelde voor mij als een cadeautje aan mezelf. Ik kwam met een hulpvraag en ze heeft me de juiste richting ingestuurd. Ik heb Krista ervaren als een hele prettige, betrouwbare coach waar ik me meteen welkom heb gevoeld. Dankzij haar ben ik me een stuk bewuster van mijn eigen patronen en ik weet en voel dat de deur naar haar altijd openstaat.”

Nicolien

Procesmanager ABN/AMRO

Ik ben heel blij dat ik Krista als coach in Zwolle heb gevonden. Voor mij was zij de perfecte combinatie tussen naar binnen keren en dat reflecteren naar het dagelijkse leven en werk. Krista heeft mij fijn begeleid door een helicopterview te houden en de rust voor mij te helpen creëren, die ik zocht. De samenwerking voelde heel vertrouwd en ontspannen.

Iris

Creatief therapeut

Eckhart-Tolle

Kernwoorden

Humor, lichtheid, scherpte, openheid, creativiteit, nieuwsgierig, opmerkzaamheid.

De natuur in, in mijn praktijk of online

Ik coach graag buiten. Je bent ook welkom in mijn praktijk in Zwolle. Elkaar spreken via Zoom is ook mogelijk.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag.

krista van der Horst coach zwolle -act coach - psycholoog - leiderschap authenticiteit

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Carinova, Topicus, Hogeschool Windesheim, OOZ, Provincie Overijssel, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank, ABN/AMRO.

Mijn coachees komen uit Zwolle en omstreken. Ik coach voornamelijk ondernemers, professionals uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Aangesloten bij de NOBCO en StiR

– Gezondheidsvoorlichting – Health Education & Promotion