One day trail

één dag – één traject

One day trail. Eén dag, één traject

Je hebt een ontwikkelvraag en je wil ermee aan de slag. Dat kan in een traject van een aantal sessies. Dat kan ook in één dag. Een dag de natuur in. De paden op, de lanen in. Ik breng je in contact met jouw wensen en verlangens. Een kickstart om zelf verder te gaan. Na een dag kan je met jouw nieuwe inzichten verder. Je bent een stap dichter bij wat je echt wil. Nieuwe keuzes te maken, een dilemma helder hebben, je doelen scherp etc.

Een dag op pad leidt tot

  • Helderheid over jouw coachvraag.
  • Authenticiteit. Je komt dichter bij wie je bent. Hoe authentieker je leeft, hoe beter je in staat bent naar je eigen waarden te leven. Naar wat je nodig hebt en dat uit te spreken. Dit is de basis voor een diepgaander en oprechter leven met meer verbindende relaties.
  • Een professionele boost. Meer impact, autoriteit en transparantie.
  • Blik naar binnen. Je komt meer in contact met wat jou uniek maakt en jouw intenties en verlangens. Meer voelen én ernaar leven.

Ga mee op avontuur! Het programma

Het programma is op maat. We gaan met jouw coachvraag op pad en door middel van theorie, ervaringsgerichte oefeningen, systemische (familie-)opstellingen en wat zich aandient, gaan wij aan de slag. De dag is zo opgebouwd, dat we een reis maken in jouw wereld, jouw systeem, jouw wijsheid. We gaan van van binnen naar buiten. Waar sta je voor? Wat heb je in de wereld te brengen? En wat kan jij nu aanpakken in jouw leven, gezin, team of organisatie?

Voor wie?

Ik bied deze intensieve dag aan voor ondernemers en professionals, die een vraagstuk hebben, helderheid zoeken, een vraagstuk willen uitwerken of willen verwerken. Persoonlijk leiderschap en naar binnen kijken staan voorop. Je wordt meer sensitief naar jezelf, een bewustzijn dat altijd zal blijven groeien.

Zie het programma als een kickstart om zelf verder je weg te vinden.

Locatie

Lemelerberg, Veluwe, Drenthe. Mogelijkheden genoeg!

Teams

Wil je met een team of groep op pad, dan kan dat ook. Ik ga graag met je in gesprek voor de wensen.

Specificaties

  • Van 9.30 uur tot 16.30 uur.
  • Inclusief lunch, kennismakingsgesprek, voorbereidingsopdrachten en reiskosten.
  • € 775,-

Btw: voor bedrijven, ondernemers en instellingen zijn de genoemde tarieven exclusief btw. Voor particulieren inclusief btw.

Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

De natuur in, een dag buiten je context

Een dag buiten je context. Intensief leren door stil te staan bij wat is.

Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900-1600- wandelcoaching-natuurcoaching engelse werk

Kernwoorden

Authentiek leiderschap, persoonlijke effectiviteit, natuur, innerlijke kracht, aandacht in het hier en nu, reflectie, kwaliteiten, waardegericht leven. Ik kijk met systemische bril en met de laatste inzichten in de psychologie. Ik ben specialist in het begeleiden van diepgaande transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Carinova, Topicus, Hogeschool Windesheim, OOZ, Provincie Overijssel, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank, ABN/AMRO.

Mijn coachees komen uit Zwolle en omstreken. Ik coach voornamelijk ondernemers, professionals uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Spreekt dit je aan?

Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag. Ook kan ik een offerte op maat maken.

Lemelerberg-wandelcoaching-natuur-dag-op-pad-cr