One day trail

één dag – één traject

One day trail. Één dag, één traject

Je hebt een ontwikkelvraag en je wil ermee aan de slag. Dat kan in een traject van een aantal sessies. Dat kan ook in één dag. Een dag de natuur in. De paden op, de lanen in. Ik breng je in contact met jouw wensen en verlangens. Een kickstart om zelf verder te gaan. Na een dag kan je met jouw nieuwe inzichten verder. Je bent een stap dichter bij wat je echt wil. Nieuwe keuzes te maken, een dilemma helder hebben, je doelen scherp etc.

Het programma

Het programma bevat theorie, ervaringsgerichte oefeningen, systemische (familie-)opstellingen en wat zich aandient. Zie het programma als een kickstart om zelf verder je weg te vinden.

Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

Voor wie?

Ik bied deze intensieve dag aan voor professionals, die een vraagstuk hebben, helderheid zoeken, iets willen uitwerken of willen verwerken. Persoonlijk leiderschap en naar binnen kijken staan voorop. Je wordt meer sensitief naar jezelf en dit bewustzijn zal altijd blijven groeien.

Inhoud van de dag

Het programma is op maat. Vaak zo opgebouwd, dat we een reis maken in jouw wereld, jouw systeem, jouw wijsheid. We gaan van van binnen naar buiten. We luisteren naar de taal van het lichaamsbewustzijn. We reizen langs emotionele zelfregulatie, mentale zelfreflectie en komen uit bij wat jou drijft. Waar sta je voor? Wat heb je in de wereld te brengen? En wat kan jij nu aanpakken in jouw leven, gezin, team of organisatie?

Een dag op pad leidt tot

  • Authenticiteit. Je komt dichter bij wie je bent. Hoe authentieker je leeft, hoe beter je in staat bent naar je eigen waarden te leven. Naar wat je nodig hebt en dat uit te spreken. Dit is de basis voor een diepgaander en oprechter leven met meer verbindende relaties.
  • Een professionele boost. Meer impact, autoriteit en transparantie.
  • Blik naar binnen. Je komt meer in contact met wat jou uniek maakt en jouw intenties en verlangens. Meer voelen én ernaar leven.

Theoretische achtergrond

Als gedragswetenschapper en coach ben ik gefascineerd in het gedrag en de psyche van de mens. Gafascineerd door vragen als “hoe ben je geworden wie je nu bent?” en “hoe kan je nog meer zijn wie je wilt zijn?”.

Ik gebruik een systemische kijk op de mens en organisatie. Dat betekent: oog hebben voor het grotere geheel waarin jij leeft en werkt. Uitzoomen. Alles is verbonden en elke schakel telt. Er is meer wat je niet ziet (de onderstroom), dan wat je wel ziet (de bovenstroom) en dat gaan we onderzoeken. En mocht je het interessant vinden, ik gebruik naast het systemisch werken ook de principes van Theory U als model voor diepliggende verandering en groei.

We brengen de blik naar binnen en kijken wat zich aandient. Wat zich wil ontvouwen. Stil staan geeft groei.

De natuur in, een dag buiten je context

Een dag buiten je context. Intensief leren door stil te staan bij wat is.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag. 

Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900-1600- wandelcoaching-natuurcoaching engelse werk

Kernwoorden

Authentiek leiderschap, persoonlijke effectiviteit, natuur, innerlijke kracht, aandacht in het hier en nu, reflectie, kwaliteiten, waardegericht leven. Ik kijk met systemische bril en met de laatste inzichten in de psychologie. Ik ben specialist in het begeleiden van diepgaande transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Op maat

We spreken samen af waar we elkaar treffen. Lemelerberg, Veluwe, Drenthe. Mogelijkheden genoeg! Ook kijken we samen hoeveel tijd we nodig hebben deze dag en maak ik een offerte op maat.

Met een groep op pad kan ook. Ik ga graag met je in gesprek voor de wensen.

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Hogeschool Windesheim, Kadaster, ABN/AMRO.
Mijn coachees komen uit Zwolle en omstreken. Ik coach voornamelijk professionals uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Lemelerberg-wandelcoaching-natuur-dag-op-pad-cr