Wandel-
coaching

naar buiten met de geit

Naar buiten met de geit!

“Naar buiten met de geit!”, dat zei mijn moeder al toen we heel jong waren. Mijn hart ligt buiten. In de natuur. Buiten openen zich nieuwe deuren. Wat je coachvraag ook is, welk programma je bij mij ook volgt; ik neem je graag mee de natuur in. Wandelcoaching heeft aantoonbare significante positieve effecten heeft op (werk)stress, welzijn en gezondheid. Da’s mooi!

wandelcoach zwolle natuurcoach buiten coachen

Aanbod wandelcoaching

Coachgesprekken buiten in de natuur duren minimaal anderhalf uur en vinden plaats in Zwolle, de Veluwe, Dalfsen en de Lemelerberg.
Op pad naar nieuwe gebieden is ook bijzonder. Dwalend, even stilstaan en weer doorgaan. Soms in de regen, de andere keer in prachtig weer. De natuur geeft symbolen om mee te werken, is rustgevend en werkt stressverlagend.

Andere mogelijkheden zijn:

  • Kampvuurgesprekken met teams (Deep Democracy)
  • One Day Trail: in ruige gebieden of gewoon op de Veluwe;-). Met een vraag op pad. Met een stap dichter bij je verlangen thuiskomen. Ga je mee een dag op pad?
  • Met een groep of team een dag de natuur in? Ik neem jullie mee! We doen onderzoek naar patronen en dynamiek en gebruiken de natuur als spiegel. Ik begeleid de dag vanuit systemisch perspectief. Het geeft helderheid en ruimte!
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900-1600- wandelcoaching-natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
wandelcoaching buiten coachen zwolle
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600  wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
yoga
Frisse blik

Ik neem mensen het liefst mee op pad, de Zwolse en Veluwse buitenlucht in.

“Coaching buiten in de natuur geeft een extra dimensie ten opzichte van binnen. Het wandelen zet je lijf in beweging en je hersenen gaan daar vanzelf in mee. Alles gaat aan! Je wordt sensitiever, er komen gelukshormonen vrij en je geest krijgt de vrije loop. Bij het wandelen ligt niets vast. Of we nu een stiltewandeling doen langs de IJssel of een ruigere hike op de Veluwe: er gebeurt altijd iets. Vaak zijn mensen verbaasd dat ze ineens zien wat ze eerder niet nog helder hadden.

De mooiste dingen gebeuren buiten!”

De natuur in

Ben jij ook graag in de natuur en zoek je een wandelcoach in of rondom Zwolle? Laten we dan de natuur in gaan! Een coachtraject kan ook deels binnen en deels buiten gepland worden. Een hele of halve dag op pad is ook fantastisch om als onderdeel van jouw coachtraject.

Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap Lao Tse wandelcoaching zwolle

Werkwijze wandelcoaching

Mijn werkwijze is buiten niet heel anders dan binnen. Buiten geeft wèl een extra dimensie! De mooiste dingen gebeuren buiten.
Kernwoorden zijn: authentiek leiderschap, persoonlijke effectiviteit, natuur, innerlijke kracht, aandacht in het hier en nu, reflectie, kwaliteiten, waardegericht leven. Ik kijk met systemische bril en met de laatste inzichten in de psychologie. Ik ben specialist in het begeleiden van diepgaande transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Wat levert wandelcoaching je op?

  • Een professionele boost. Verdieping en exploratie van jouw potentieel.
  • Zijn wie je bent. Krachtig en congruent. Leven vanuit je hart;
  • Ruimte en innerlijke kracht. Je komt in contact met nieuwe mogelijkheden in jezelf, de wereld ligt voor je open;
  • Andere keuzes, omdat je ze maakt vanuit je intuïtie, zoals een nieuwe baan, andere relatie etc.;

“Uit de knoop gehaald, op het juiste pad gezet, keihard gelachen, door de regen over sloten gesprongen… Door de enthousiaste begeleiding van Krista ben ik een ander pad ingeslagen, ze gaf me praktische tips, verhelderende oefeningen en we hadden bezielende gesprekken. Ze verstaat de kunst om je te begeleiden, ze neemt het niet van je over maar laat jou je weg in jezelf vinden. Ik gun iedereen een stukje Krista op zijn of haar levenspad!”

Esther

Hogeschooldocent / Orthopedagoog

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Carinova, Provincie Overijssel, Hogeschool Windesheim, OOZ, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank, ABN/AMRO, Topicus.

Mijn coachees komen uit Zwolle en omstreken. Ik coach voornamelijk ondernemers, professionals uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Loop je met me mee?

Hier een super kort filmpje van het Engelse werk in Zwolle. Een sfeerimpressie;-)

Aangesloten bij de NOBCO en StiR

– Gezondheidsvoorlichting – Health Education & Promotion