Wandel-
coaching

naar buiten met de geit

Naar buiten met de geit!

“Naar buiten met de geit!”, dat zei mijn moeder al toen we heel jong waren. Mijn hart ligt buiten. In de natuur. Buiten openen zich nieuwe deuren. Wat je coachvraag ook is, welk programma je bij mij ook volgt, ik neem je graag mee de natuur in. Wandelcoaching heeft aantoonbare significante positieve effecten heeft op (werk)stress, welzijn en gezondheid. Waarom zou je binnen gaan zitten?

wandelcoach zwolle natuurcoach buiten coachen

Werkwijze wandelcoaching

Mijn werkwijze is buiten niet heel anders dan binnen. Buiten geeft wèl een extra dimensie! De mooiste dingen gebeuren buiten. Persoonlijk en professioneel, op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Met humor, sensitiviteit, lichtheid, creativiteit, inzoomen of juist uitzoomen, werken wij samen. Voelen, ervaren, het ‘intuïtief weten’ activeren en de wijsheid gebruiken die in jou zit. Dat is coaching bij mij.

Ik werk vanuit de overtuiging dat alles er al is. Ik help je zien waar je nog niet hebt kunnen kijken, zodat je steeds dichterbij komt bij wie jij in de kern bent, waar jij voor staat en wat jij wilde aanpakken of onderzoeken. Dit doe ik met een praktische en diepgaande aanpak. Ik kijk met systemische bril en met de laatste inzichten in de psychologie.

Aanbod wandelcoaching

Coachgesprekken buiten in de natuur duren twee uur en vinden plaats in en rond Zwolle, de Veluwe, Dalfsen en de Lemelerberg.
Op pad naar nieuwe gebieden is ook bijzonder. Dwalend, even stilstaan en weer doorgaan. Soms in de regen, de andere keer in prachtig weer.

Andere mogelijkheden zijn:

 • Kampvuurgesprekken met teams (Deep Democracy)
 • One Day Trail: in ruige gebieden of gewoon op de Veluwe;-). Met een vraag op pad. Met een stap dichter bij je verlangen thuiskomen. Ga je mee een dag op pad?
 • Met een groep of team een dag de natuur in? Ik neem jullie mee! We doen onderzoek naar patronen en dynamiek en gebruiken de natuur als spiegel. Ik begeleid de dag vanuit systemisch perspectief. Het geeft helderheid en ruimte!
coach zwolle wandelcoach dalfsen hattem veluwe overijssel natuurcoaching buiten therapie act
Back to your nature

De natuur is een geweldige plek om naar binnen te keren. De natuur geeft symbolen om mee te werken, is rustgevend en werkt stressverlagend. Het wandelen zet je lijf in beweging en je hersenen gaan daar vanzelf in mee. Alles gaat aan! Je wordt sensitiever, er komen gelukshormonen vrij en je geest krijgt de vrije loop.

Impact van wandelcoaching:

 • Toename zelfbewustzijn. Zijn wie je bent. Krachtig en congruent;
 • Innerlijke kracht en persoonlijke transformatie;
 • Betere balans tussen werk en privé;
 • Meer connectie met de natuur en onze planeet.
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900-1600- wandelcoaching-natuurcoaching engelse werk
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600 wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
wandelcoaching buiten coachen zwolle
Krista van der horst praktijk voor coaching zwolle 900 1600 wandelcoaching natuurcoaching engelse werk
De natuur geeft symbolen om mee te werken, is rustgevend en werkt stressverlagend.
coach zwolle wandelcoach dalfsen hattem veluwe overijssel natuurcoaching buiten therapie act
coach zwolle wandelcoach dalfsen hattem veluwe overijssel natuurcoaching buiten therapie act
coach zwolle wandelcoach dalfsen hattem veluwe overijssel natuurcoaching buiten therapie act
Een tocht van 1000 mijl moet beginnen met een eerste stap Lao Tse wandelcoaching zwolle

Wat levert wandelcoaching je op?

 • Een professionele boost. Verdieping en exploratie van jouw potentieel.
 • Zijn wie je bent. Krachtig en congruent. Leven vanuit je hart;
 • Ruimte en innerlijke kracht. Je komt in contact met nieuwe mogelijkheden in jezelf, de wereld ligt voor je open;
 • Andere keuzes, omdat je ze maakt vanuit je intuïtie, zoals een nieuwe baan, andere relatie etc.;

De natuur in

Ben jij ook graag in de natuur en zoek je een wandelcoach in of rondom Zwolle? Laten we dan de natuur in gaan! Een coachtraject kan ook deels binnen en deels buiten gepland worden. Een hele of halve dag op pad is ook fantastisch om als onderdeel van jouw coachtraject.

“Uit de knoop gehaald, op het juiste pad gezet, keihard gelachen, door de regen over sloten gesprongen… Door de enthousiaste begeleiding van Krista ben ik een ander pad ingeslagen, ze gaf me praktische tips, verhelderende oefeningen en we hadden bezielende gesprekken. Ze verstaat de kunst om je te begeleiden, ze neemt het niet van je over maar laat jou je weg in jezelf vinden. Ik gun iedereen een stukje Krista op zijn of haar levenspad!”

Esther

Hogeschooldocent / Orthopedagoog

Ik coach o.a. voor

Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken, Carinova, Provincie Overijssel, Hogeschool Windesheim, OOZ, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank, ABN/AMRO, Topicus, Gemeente Kampen.

Mijn coachees komen uit Zwolle en omstreken. Ik coach voornamelijk ondernemers, professionals uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Loop je met me mee?

Hier een super kort filmpje van het Engelse werk in Zwolle. Een sfeerimpressie;-)

Aangesloten bij de NOBCO en StiR

– Gezondheidsvoorlichting – Health Education & Promotion