Persoonlijk

Leiderschap

Uniek coachtraject

Coachtraject Persoonlijk Leiderschap

Dit coachtraject gaat over persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Authenticiteit verwijst naar de kwaliteit van echt, origineel en waarachtig zijn, zowel naar jezelf als naar je oorsprong. Ik ben ervan overtuigd dat mooie mensen, die zichzelf kennen, de kracht zijn van elke organisatie. Ik noem het ook wel mijn specialiteit: mensen begeleiden in authentiek en persoonlijk leiderschap. In dit unieke coachtraject Persoonlijk Leiderschap verbinden we hoofd, hart en lijf. Weten wie je bent – je kwaliteiten, je waarden en je drive. Naar jouw next level. In evenwicht. Doen wat je graag doet. Dat maakt authentiek en krachtig.

Wil jij ook een stap maken? Schrijf je dan in voor dit traject op maat.
Uniek: volg dit traject in de natuur rondom Zwolle, Dalfsen, Veluwe en de Sallandse Heuvelrug!

“Het coachvak staat Krista op het lijf geschreven. Krista is nuchter, heeft humor en weet te prikkelen door de juiste vragen te stellen, oefeningen te doen en theorie (boeken, artikelen, video’s) te delen.
Met werking van de natuur maakt ze het mogelijk hoofd, hart en lijf te verbinden en kwam ik enerzijds tot mooie inzichten en anderzijds ontstond er een zekere rust en heelheid. De coachgesprekken in de natuur hebben de blik naar binnen geopend en in mij een transformatie aangewakkerd die ik een ieder toewens.”

Elze

Director Compliance

Het programma Persoonlijk Leiderschap

Het programma persoonlijk leiderschap bestaat uit individuele coachsessies, gecombineerd met tussentijdse reflecties. Het traject bevat theorie, meditatie, ervaringsgerichte oefeningen, systemische (familie-)opstellingen en wat zich aandient.
Het traject is dus op maat.

“I refuse to believe that you cannot be both compassionate and strong”.

Jacinda Ardern, Prime Minister New Zealand

Opbouw van het traject persoonlijk leiderschap

Het traject is zo opgebouwd, dat we een reis maken in jouw wereld, jouw systeem, jouw wijsheid. We gaan van van binnen naar buiten. Van familiesysteem naar organisatiesysteem. We luisteren naar de taal van het lichaamsbewustzijn. We reizen via emotionele en mentale reflectie naar jouw verlangen en komen uit bij wat jou drijft. Waar sta je voor? Wat heb je in de wereld te brengen? En wat kan jij nu aanpakken in jouw team of organisatie?

Het coachtraject gaat deze dimensies langs:

 1. Ik. Het coachtraject geeft je de kennis die je nodig hebt om jezelf als sensitief persoon beter te begrijpen. Je ontwikkelt een gebruiksaanwijzing om jezelf te versterken en authentiek voor de dag te komen.
 2. Ik en de ander. Je leert jezelf kennen in relatie tot de ander, waardoor je impactvoller handelt.  Juist met jouw sensitiviteit kun je van betekenis zijn. Je leert wat er voor jou nodig is om tot je recht te komen.
 3. Ik in mijn organisatie. Je leert je leiderschapsrol opnemen vanuit je sensitieve kern waardoor je meer zelfvertrouwen, zingeving, vreugde en rust zal ervaren.

Voor wie is dit coaching traject over persoonlijk leiderschap bedoeld?

Ik biedt dit traject aan voor ondernemers en professionals, die op een authentieke wijze hun plek willen innemen, meer impact willen maken en transparant hun rol willen innemen. Persoonlijk leiderschap en naar binnen kijken staan voorop. Je wordt sensitief naar jezelf en dit bewustzijn zal altijd blijven groeien.

We werken aan systemische vragen als:

 • Wat is mijn rol op deze plek, en wat is mijn juiste plek in deze context?
 • Hoe lever ik in deze context mijn juiste bijdrage én heb ik de meeste impact?
 • Welke stappen heb ik te zetten als ik wil groeien in mijn rol?

  Met het woord “juist” bedoel ik: dat het klopt – in afstemming met wat jezelf, de mensen rondom jou, je organisatie en de wereld nodig heeft.

Persoonlijk leiderschap coach zwolle Stephen-Covey-persoonlijk-leiderschap-coach-authentiek-leiderschap

Dit persoonlijk ontwikkeltraject leidt tot

 • Authenticiteit. Je komt dichter bij wie je bent. Hoe authentieker je leeft, hoe beter je in staat bent naar je eigen waarden te leven. Naar wat je nodig hebt en dat uit te spreken. Dit is de basis voor een diepgaander en oprechter leven met meer verbindende relaties.
 • Een professionele boost. Verdieping en exploratie van jouw potentieel. Je leert met een systemische bril te kijken naar complexe situaties.  Je wordt je bewuster van de invloed van je eigen achtergrond, je gedragspatronen en het effect daarvan op anderen. Je zal zichtbaar en voelbaar groeien wat zal leiden tot meer impact, autoriteit en transparantie.
 • Transformatie. Er is geen weg terug;-) Je realiseert je dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Door dit besef ben je beter in staat dicht bij jezelf te blijven en daardoor de juiste plek in te nemen in je werk en in je leven. Blik naar binnen. Je komt meer in contact met wat jou uniek maakt en jouw intenties en verlangens. Meer voelen én ernaar leven.

Mogelijkheden leiderschapscoaching

Sessies in mijn praktijk in Zwolle duren 1,5 uur.
Graag neem ik je mee de natuur in. Kijk hier naar de opties! Variaties natuurlijk mogelijk. Het is immers een traject op maat.

Persoonlijk leiderschap coach zwolle krista van der horst Authentiek leiderschap systemisch coach zwolle veluwe drenthe advies natuurcoach wandelcoach jaartraject
One Year Trail - XL

Next Level traject Authentiek Leiderschap

6 hele dagen in de natuur! Een next level traject over authentiek leiderschap, roeping en betekenisgeving.

 • Een-op-een
 • Rondom Zwolle, op de Veluwe, Zuid Limburg en Drenthe.
Persoonlijk leiderschap coach zwolle
One Year Trail - L

Intensief traject Authentiek Leiderschap

8 halve dagen in de natuur! Intensief traject over authentiek leiderschap, roeping en betekenisgeving.

 • Een-op-een
 • Op de Veluwe, rondom Zwolle en in Drenthe.
Persoonlijk leiderschap coach zwolle leiderschapacoach zwolle wandelcoaching-Krista-van-der-horst-praktijk-voor-coaching-zwolle-900-1600-wandelcoaching-natuurcoaching-engelse-werk-lemelerberg
One Year Trail - M

MEEST GEKOZEN

Coachtraject Authentiek Leiderschap

6 of 8 coachsessies van 2,5 uur in de natuur! Een bijzonder traject over authentiek leiderschap, roeping en betekenisgeving.

 • Een-op-een
 • Rondom Zwolle, op de Veluwe en Drenthe.
Authentiek leiderschap Life coach zwolle wandelcoach Krista van der horst-praktijk voor coaching-wandelcoaching natuurcoaching-overijssel dalfsen veluwe lemelerberg
Persoonlijk leiderschap coach zwolle In de praktijk

Een traject over authentiek leiderschap, roeping en betekenisgeving.

 • 8 sessies
 • Een-op-een.
Persoonlijk leiderschap coach zwolle Plato-mind en health krista van der Horst coach zwolle

Theoretische achtergrond: systemisch werk

Als gedragswetenschapper en coach ben ik gefascineerd in het gedrag en de psyche van de mens. Gafascineerd door vragen als “hoe ben je geworden wie je nu bent?” en “hoe kan je nog meer zijn wie je wilt zijn?”.

Ik gebruik bij dit ontwikkeltraject een systemische kijk op de mens en organisatie. Dat betekent: oog hebben voor het grotere geheel waarin jij leeft en werkt. Uitzoomen. Alles is verbonden en elke schakel telt. Er is meer wat je niet ziet (de onderstroom), dan wat je wel ziet (de bovenstroom) en dat gaan we onderzoeken. En mocht je het interessant vinden, ik gebruik naast het systemisch werken ook de principes van Theory U als model voor diepliggende verandering en groei.

Theory U gaat ervan uit dat de ontwikkeling van organisaties, klein en groot, alleen mogelijk is met de persoonlijke ontwikkeling van de mens en zijn potentieel. Heel simpel: met meer bewustzijn. We brengen de blik naar binnen en kijken wat zich aandient. Wat zich wil ontvouwen. Stilstaan geeft groei.

Kernwoorden

Authentiek leiderschap, persoonlijk leiderschap, systemisch werk, herkomst, natuur, innerlijke kracht, aandacht in het hier en nu, reflectie, kwaliteiten, waardegericht leven. Ik begeleid diepgaande transformatie en persoonlijke ontwikkeling van professionals.

Authentiek Leiderschap

Authentiek leiderschap is een leiderschapsstijl waarbij je jezelf blijft en je jouw waarden en persoonlijkheid toont. Een authentieke leider is open, transparant en eerlijk, en is bereid om zijn of haar eigen kwetsbaarheden en fouten te erkennen.

Authentieke mensen tonen hun eigen waarden en overtuigingen, en stellen de belangen van anderen voorop. Ze inspireren en motiveren anderen om het beste uit zichzelf te halen, en creëren een cultuur van vertrouwen, respect en samenwerking.

Een authentiek persoon is niet alleen gericht op het bereiken van zakelijke doelen, maar ook op het creëren van een positieve impact op de mensen en de samenleving. Mensen die authentiek zijn, hebben een duidelijke visie, maar zijn ook flexibel en adaptief in het omgaan met veranderingen en uitdagingen.

Authentiek leiderschap is dus gebaseerd op de persoonlijke integriteit en authenticiteit van de leider, waarbij hij of zij zichzelf blijft en anderen inspireert om hun beste zelf te zijn. 

Ik coach o.a. voor

Mensen die voor dit unieke krachtige traject Authentiek Leiderschap kiezen, zijn voornamelijk ondernemers, professionals en managers uit de zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Onder andere Gelre ziekenhuizen, Isala klinieken Zwolle & Meppel, Fresenius Healthcare, Topicus IT en Zorg Deventer, Provincie Overijssel, Gemeente Kampen, Gemeente Zwolle, Carinova, Hogeschool KPZ, Kadaster, Stichting SKAL, Rabobank.

Mijn coachees komen uit Zwolle en verre omstreken.